Valpkö

Längtar du efter en labradoodle? Anmäl dig till kön!
Så fungerar det

Du anmäler dig till kön genom att klicka på knappen till höger. När du svarat på frågorna i formuläret står du i kö för att få köpa en valp.

Endast de som står i kön har möjlighet att köpa en valp. Vi tar ut en köavgift om 500 kr (engångsavgift) för att täcka de administrativa kostnaderna. Du kan när som helst avregistrera dig via din sida. Du kan också ändra eller komplettera din ansökan när du vill.

Vi fokuserar på multigenetiska Australian Labradoodles med röd päls och är på jakt efter den mytomspunna Rufusgenen som ger en mörk kopparröd färg men våra hundar har också anlag för andra färger; mörkbrun, golden, svart m.m. Ange ändå gärna om du har något annat färgönskemål i formuläret. Storleksmässigt fokuserar vi på mini- till mediumstora hundar men även här går det att ange preferenser.

När valparna föds erbjuds alla som står i valpkön att anmäla intresse inom viss tid för att sedan erbjudas att tinga en valp i kullen. Vi förbehåller oss rätten att neka någon att köpa en valp om vi känner oss tveksamma till vilket liv den kommer att få. Ibland behåller vi också en valp för framtida avel.

Om du vill veta mer får du gärna höra av dig per mejl. Du förbinder dig inte till något genom att ställa dig i kö. Det är först när du betalat din deposition som vi ser dig som en valpköpare.